Version francophone - Nerderlanstalige Versie

Soms gebeuren er dan wel erg rare dingen…

In deze tekstloze voorstelling wordt met beeld, gebaar en een tikkeltje tedere ondeugendheid het o zo gevoelige moment voor het slapen gaan ter sprake gebracht. Bij het vallen van de nacht voelen we ons, oud of jong, alleen en vooral erg kwetsbaar. Soms gebeuren er dan wel erg rare dingen…

 

In enkele woorden

Stapje voor stapje worden we meegevoerd in een droomachtige reis, waarin op magische wijze het beeld dat we van onszelf en van de werkelijkheid hebben op de proef wordt gesteld. Een wereld vol bevreemdende poëzie met een personage dat aan zichzelf ontsnapt, zich vermenigvuldigt, en voorwerpen die een eigen leven leiden. Een waanzinnig onthullende voorstelling over wat we in grote of kleine mate vrezen en de lachwekkende maniertjes die we verzinnen om dat te bezweren.

Vanavond heb je maar zin in één ding : naar bed en slapen ! Maar er is niets aan te doen, het lukt niet ! Toch heb je jouw sloffen echt uitgedaan. Je bent gaan liggen. Je hebt het licht uitgedaan. Maar daar gaat het weer aan en jij, je ligt niet meer in bed zoals je dat dacht, je staat met sloffen aan. Je doet je deken weer goed, maar die doet wat hij wil. De hanglamp begint te knipperen en houdt met geen mogelijkheid meer op. De wekkerradio gaat zonder aangesloten te zijn, uit zichzelf weer aan. Zelfs jouw schaduw begint te bewegen terwijl jij niets doet. Je denkt dat het een nachtmerrie is, maar nee, je slaapt niet ! Wie is daar dan ?

Distributie

CREATIVES
AuteurAriane Buhbinder
AuteurBertrand Kahn
AuteurGaël Maleux
RegieAriane Buhbinder
ScenografieMatteo Segers
ScenografieIsabelle Kennes
MuziekLudovic Romain
VideoSébastien Fernandez
Make upZaza Da Fonseca
LichtYves Hauwaert
CAST
Gaël Maleux
Bertrand Kahn
Een productie van het theatergezelschap L'Anneau
Met de steun van het Ministerie van de Federatie Wallonië Brussel, Tournées Art et Vie, Théâtre à l'école, de Cocof, La Roseraie, La Montagne Magique, Riches Claires, Triodos en Rent A Car.

Pers

Nog geen pers voor deze show

Videos

Nog geen video voor deze show

fotos

Nog geen fotos voor deze show

meer

Nog deen dossier voor deze show