Version francophone - Nerderlanstalige Versie

Na zijn triomph in 2013 en 2014,
komt Luc Apers terug in Festival Bruxellons!

Luc Apers is een internationale artiest die verteltheater combineert met humor en magie. Zijn voorstellingen, waarmee hij doorheen de Franse theaterzalen toert, krijgen steevast lovende kritieken van pers en publiek.

 

In enkele woorden

In deze voorstelling vertelt Luc Apers hoe hij als kleine jongen over een bijzondere gave beschikte. Zijn dorpsgenoten dachten dat hij bezeten was. Zijn pogingen om hen te overtuigen dat hij helemaal niets bijzonders had, waren echter tevergeefs…

Luc Apers leest in deze voorstelling feilloos de gedachten van de toeschouwers en voorspelt nauwkeurig je toekomst. Een indrukwekkende voorstelling met heel wat interactie, een flinke dosis humor en knappe paranormale demonstraties.

Na een tournee doorheen de Vlaamse Culturele Centra (2015-16) en sinds zijn deelname aan het theaterfestival van Avignon deze zomer, zal deze voorstelling nog uitsluitend te zien zijn in de Franse theaterzalen. Dit is de laatste gelegenheid om deze voorstelling in het nederlands te zien. Mis ze niet!

Distributie

CREATIVES
AuteurBob Carty
AuteurLuc Apers
Mise en scèneEric de Staerke
LumièreNicolas Masset
ScénographieFranky Claeys
Effets spéciauxLuc Apers
CAST
Luc Apers

Pers

Une jolie histoire, aussi époustouflante par les démonstrations des effets paranormaux que par la présence scénique de l'interprète

La Montagne

Videos

meer

Nog deen dossier voor deze show